Mobile Pro

Het complete gsm-abonnement! Het aanbod op maat van al uw professionele gsm-behoeften

Promotie(1) €30 €20 /maand gedurende 3 maanden

In een notendop ...

 • 10 GB data
 • Onbeperkt bellen en sms’en
 • Bevoorrechte toegang tot smartphones van de nieuwste generatie

Points forts

 • Een unieke formule: eenvoudig en voordelig

  Eenvoudig en doeltreffend: onbeperkt bellen en sms’en en 10 GB data(2). Alles wat u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

 • Bel of reis zonder verrassingen naar het buitenland!

  Gebruik uw maandelijkse Mobile Pro-abonnement overal in Europa en blijf in contact met al uw buitenlandse zakenrelaties!

  Al onze internationale en roamingtarieven

Zin in een smartphone

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een btw-nummer en vrije beroepen. Prijzen buiten abonnement met een gsm in de zone Europa: € 0,09/MB

 1. (1) Aanbod geldig voor elk nieuw abonnement op de Mobile Pro-aanbieding waarop tussen 20 november 2018 en 28 januari 2019 is ingeschreven.
  Voor meer informatie, bezoek onze website: www.voobusiness.be of bezoek onze winkel. Prijzen en kenmerken op 01/11/2018.

 2. (2)De in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet zijn geldig naar alle mobiele en vaste netwerken in België en Europa. In Europa geldt echter een daglimiet van 60 belminuten, 60 verstuurde sms'en en 200 MB internetvolume. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,032/min., € 0,001/sms en € 0,006/MB. In België worden de oproepen aangerekend per seconde vanaf de 61e seconde en de gegevens per 10 KB boven de eerste 100 KB. De belminuten, sms'en en het volume mobiel internet kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig naar speciale, dure nummers (stemmen, 0900 enz.) en diensten geleverd door derden. Aanbieding voorbehouden voor normaal professioneel gebruik Gebruik dat hoger ligt dan 6000 belminuten of 6000 sms'en per maand, wordt beschouwd als abnormaal. Bij abnormaal gebruik zal VOO de klant meerkosten aanrekenen van € 0,17 per extra sms of per extra belminuut.

Kijk voor meer info op voobusiness.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01.05.2018.