Pack One Pro

Maak uzelf het leven makkelijk met One Pro, de all-in pack voor bedrijven

Promo(1) € 85 €75 /maand gedurende 12 maanden
Promo(1)

Een gratis Philips 4k Smart TV 50’’ ter waarde van € 495,04 (Meer info) of Gratis activering (€ 41,32) & gratis installatie (€ 49,59) + € 10 korting gedurende 12 maanden

In een notendop…

 • Supersnel en onbeperkt internet
 • Onbeperkt bellen met uw vaste lijn
 • Onbeperkt bellen en sms’en met uw gsm
 • Tot 10 GB mobiel data
 • De nieuwe tv-ervaring van VOO
 • Pro-service

Advantages

 • Supersnel en onbeperkt internet

  Snelheid is belangrijk voor onze klanten. U bent moe van uw trage verbinding, wij garanderen de snelste downloadsnelheid in uw streek … Dit loopt op tot 400mbps (2) en zonder prijswijziging!

  Meer informatie
 • Mobiel onbeperkt bellen en sms’en tot 10 GB data

  Onze formules zijn eenvoudig en zo uitgedacht om aan uw behoeften te voldoen. Onbeperkt bellen en sms’en plus 10 GB mobiele data(3) om te surfen. En dit tot vijf simkaarten.

 • Een nieuwe tv-ervaring

  Geef uw ogen volop de kost met de nieuwe tv-ervaring van VOO. Ons basis-televisieaanbod omvat meer dan 70 zenders, waarvan 17 in HD. Een ruime keuze met voor elk wat wils: humor, reality-tv, films, series, sport en kinderzenders.

 • Onbeperkt bellen met uw vaste lijn

  Alle oproepen in België zijn gratis. Wat kunnen we nog meer zeggen? Behalve natuurlijk dat we u ook voordelige tarieven bieden voor uw oproepen naar het buitenland(4).

  Bekijk onze internationale tarieven

Het Pack One Pro in detail

De complete oplossing met internet, vaste lijn, televisie en gsm

 • Mobile

  • A free mobile plan: Unlimited calls and texts, 2 GB of data(3).
  • Need additional mobile plans? Only € 10/month
  • Want additional data with Databoost Pro(4) ? Get an extra 8 GB for only € 7/month.
 • Internet

  • Tot 400 Mbps (download) en 20 Mbps (Upload)(2)
  • Onbeperkt maandelijks downloadvolume
  • Extra simkaart van 2 GB voor uw tablet(6)
  • VOO Internet Security om al uw toestellen te beschermen(7)
  • Modem inbegrepen
 • Vaste lijn

  • Onbeperkt bellen naar vast en mobiel in België
  • 2000 minuten naar vaste lijnen in 64 landen(5)
 • Televisie

  • Meer dan 70 zenders in digitale kwaliteit, waaronder 17 in HD
  • Decoder .évasion-box inbegrepen
  • Kabeldistributie inbegrepen
  • Family Fun: 19 exclusieve zenders om onbeperkt van te genieten
  • Televisiekijken op al uw pc's, gsm's en tablets dankzij VOOmotion
  • Elke maand gratis één film on demand
 • Pro-service

  • Pechverhelping binnen de vier uur(8)
  • Specifieke klantendienst voor bedrijven

Ultra-dunne 4K UHD LED Smart TV
met Precieze UHD Pixel en Saphi Systeem

Philips 6500-serie

Smart TV LED TV Smart TV Smart TV ultradunne 4K
126 cm (50")
4K Ultra HD Quad Core LED TV
DVB T/C/T/T2/T2/T2-HD/S2-HD/S2

Geniet van de helderheid van 4K UHD resolutie op een eenvoudig te gebruiken Smart TV. Pixel Precise Ultra HD technologie zorgt voor scherpe en vloeiende beelden. Met het SAPHI systeem heeft u met één druk op de knop direct toegang tot uw favoriete content, zoals uw serie op Netflix.

Prachtig mooi. Zelfs in stand-by modus.

- Dun frame en voet.
- Dun maar robuust. Reproductie van elk detail
- 4K Ultra HD. Beelden die zo scherp zijn dat je het gevoel hebt dat je ze beleeft.
- Ultra HD Precieze Pixel. Vloeibare beelden met een ongelooflijke diepte.

De rijkdom aan kleuren. De scherpte van contrasten.

- HDR Plus. Verbeterd contrast, kleur en scherpte.
- Micro Dimming Pro. Intelligent contrast voor dynamische scènes.

SAPHI: intuïtieve contentselectie

- SAPHI. Intelligentie ten dienste van uw tv-toestel.
- Philips applicatiegalerij. Toegang tot YouTube, Netflix en meer.

Een ultravlak tv-toestel. Kristalhelder geluid.

- Diepe bas en duidelijke dialogen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een btw-nummer en vrije beroepen.

 1. (1)Voor klanten die kiezen voor de Philips 4K Smart TV is het aanbod geldig zolang de voorraad strekt, met een verbintenisperiode van 24 maanden gekoppeld aan de Philips 4K Smart TV. Activering (€41,32 exclusief BTW) en/of installatiekosten (€49,59 exclusief BTW) zijn verschuldigd.
  Voor de bestaande VOO-klant is het aanbod alleen geldig wanneer de internetdienst aan zijn abonnementspakket wordt toegevoegd. Aanbod niet geldig voor de klant die zijn VOO-internetabonnement heeft opgezegd binnen de 12 maanden voorafgaand aan het abonnement van het nieuwe abonnement of voor elke derde die op hetzelfde adres als de klant gevestigd is.
  De Philips 4K Smart TV wordt persoonlijk aan de klant thuis in België afgeleverd, mits voorafgaande betaling van de factuur voor de kosten binnen 30 dagen na ontvangst. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie te annuleren indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn heeft plaatsgevonden.

  Voor de bestaande VOO-klant die voor de prijskorting kiest, is het aanbod gekoppeld aan het abonnement op een Trio Pro of One Pro aanbieding alleen geldig wanneer hij een extra vaste dienst toevoegt aan zijn abonnementsformule, terwijl het aanbod gekoppeld aan het abonnement op One Pro geldig is wanneer hij een extra vaste of mobiele dienst toevoegt aan zijn abonnementsformule.

  De download- en uploadsnelheid is afhankelijk van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een mogelijke router. De geadverteerde snelheden zijn toegankelijke snelheden in combinatie met een kabel. In de wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager. De download- en uploadsnelheid is afhankelijk van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een mogelijke router. De geadverteerde snelheden zijn toegankelijke snelheden in combinatie met een kabel. In de wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager.
  Voor meer informatie, bezoek onze website: www.voobusiness.be of bezoek onze winkel. Prijzen en kenmerken op 01/11/2018.

 2. (2)Internet: De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

 3. (3)Mobile-aanbod: Aanbieding voorbehouden voor normaal professioneel gebruik Gebruik dat hoger ligt dan 6000 belminuten of 6000 sms'en per maand, wordt beschouwd als abnormaal. Bij abnormaal gebruik zal VOO de klant meerkosten aanrekenen van € 0,17 per extra sms of per extra belminuut. De in de formule inbegrepen belminuten, sms'en en het volume mobiel internet zijn geldig naar alle mobiele en vaste netwerken in België en Europa. In Europa geldt echter een daglimiet van 60 belminuten, 60 verstuurde sms'en en 200 MB internetvolume. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,032/min., € 0,001/sms en € 0,006/MB. In België worden de oproepen aangerekend per seconde vanaf de 61e seconde en de gegevens per 10 KB boven de eerste 100 KB. De belminuten, sms'en en het volume mobiel internet kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig naar speciale, dure nummers (stemmen, 0900 enz.) en diensten geleverd door derden.

 4. (4)Databoost Pro: Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,006/MB.

 5. (5)Optie internationale : Optie om elke dag de klok rond te bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom. Maximaal 2000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info op voobusiness.be. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer

 6. (6)Kaart toodata Pro: Dit is een simkaart van 2 GB: In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,006/MB.

 7. (7)VOO Internet Security: Optie inbegrepen bij alle Packs Pro; kan worden geïnstalleerd op maximaal 6 computers (pc of Mac).

 8. (8)Pechverhelping: Wij kunnen u binnen vier uur depanneren als we de oproep krijgen vóór 15 u. op weekdagen en vóór 12 u. op zaterdag. De pechverhelping binnen vier uur is mogelijk bij problemen met de lijn (behalve VOOcorder).

Kijk voor meer info op voobusiness.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01.05.2018.