Pack Trio Pro

Combineer televisie, internet en vaste lijn in één voordelige formule

Promo(1) € 75 €65 /maand gedurende 12 maanden
Promo(1)

Een gratis Philips 4k Smart TV 50’’ ter waarde van € 495,04 (Meer info) of Gratis activering (€ 41,32) & gratis installatie (€ 49,59) + € 10 korting gedurende 12 maanden

In een notendop ...

 • Supersnel en onbeperkt internet
 • Onbeperkt bellen met uw vaste lijn
 • De nieuwe tv-ervaring van VOO
 • Pro-Services

Advantages

 • Supersnel en onbeperkt internet

  Geniet van een echt snel internet. Trio Pro biedt u een downloadsnelheid van 400 Mbps, het snelste internet in uw streek! (2) En zonder downloadlimiet.

  Meer informatie
 • Onbeperkt bellen met vaste lijn

  Een formule speciaal op maat van bedrijven. In alle eenvoud altijd gratis bellen met uw vaste lijn, 24/7 naar België. Bel steeds onbeperkt.

  Bekijk onze internationale tarieven
 • Een nieuwe tv-ervaring

  Geef uw ogen volop de kost met de nieuwe tv-ervaring van VOO. Met een aanbod van meer dan 70 zenders, waarvan 17 in HD en een ruime keuze met voor elk wat wils: humor, reality-tv, films, series, sport en kinderzenders.

Pack Trio Pro in detail

De oplossing met internet, vaste lijn en televisie.

 • Internet

  • Tot 400 Mbps (download) en 20 Mbps (upload)(2)
  • Onbeperkt maandelijks downloadvolume
  • Extra simkaart van 2 GB voor uw tablet(5)
  • VOO Internet Security om al uw toestellen te beschermen(6)
  • Modem inbegrepen
 • Televisie

  • Meer dan 70 zenders in digitale kwaliteit, waaronder 17 in HD
  • Decoder .évasion-box inbegrepen
  • Kabeldistributie inbegrepen
  • Family Fun: 19 exclusieve zenders om onbeperkt van te genieten
  • Televisiekijken op al uw pc's, gsm's en tablets dankzij VOOmotion
  • Elke maand gratis één film on demand
 • Vaste lijn

  • Onbeperkt bellen naar vaste lijnen in België
  • 1000 minuten naar gsm-nummers in België(3)
  • 2000 minuten naar vaste lijnen in 64 landen(4)
 • Pro-service

  • Pechverhelping binnen de vier uur(7)
  • Specifieke klantendienst voor bedrijven

Ultra-dunne 4K UHD LED Smart TV
met Precieze UHD Pixel en Saphi Systeem

Philips 6500-serie

Smart TV LED TV Smart TV Smart TV ultradunne 4K
126 cm (50")
4K Ultra HD Quad Core LED TV
DVB T/C/T/T2/T2/T2-HD/S2-HD/S2

Geniet van de helderheid van 4K UHD resolutie op een eenvoudig te gebruiken Smart TV. Pixel Precise Ultra HD technologie zorgt voor scherpe en vloeiende beelden. Met het SAPHI systeem heeft u met één druk op de knop direct toegang tot uw favoriete content, zoals uw serie op Netflix.

Prachtig mooi. Zelfs in stand-by modus.

- Dun frame en voet.
- Dun maar robuust. Reproductie van elk detail
- 4K Ultra HD. Beelden die zo scherp zijn dat je het gevoel hebt dat je ze beleeft.
- Ultra HD Precieze Pixel. Vloeibare beelden met een ongelooflijke diepte.

De rijkdom aan kleuren. De scherpte van contrasten.

- HDR Plus. Verbeterd contrast, kleur en scherpte.
- Micro Dimming Pro. Intelligent contrast voor dynamische scènes.

SAPHI: intuïtieve contentselectie

- SAPHI. Intelligentie ten dienste van uw tv-toestel.
- Philips applicatiegalerij. Toegang tot YouTube, Netflix en meer.

Een ultravlak tv-toestel. Kristalhelder geluid.

- Diepe bas en duidelijke dialogen.

Voorwaarden

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een btw-nummer en vrije beroepen.

 1. (1)Voor klanten die kiezen voor de Philips 4K Smart TV is het aanbod geldig zolang de voorraad strekt, met een verbintenisperiode van 24 maanden gekoppeld aan de Philips 4K Smart TV. Activering (€41,32 exclusief BTW) en/of installatiekosten (€49,59 exclusief BTW) zijn verschuldigd.
  Voor de bestaande VOO-klant is het aanbod alleen geldig wanneer de internetdienst aan zijn abonnementspakket wordt toegevoegd. Aanbod niet geldig voor de klant die zijn VOO-internetabonnement heeft opgezegd binnen de 12 maanden voorafgaand aan het abonnement van het nieuwe abonnement of voor elke derde die op hetzelfde adres als de klant gevestigd is.
  De Philips 4K Smart TV wordt persoonlijk aan de klant thuis in België afgeleverd, mits voorafgaande betaling van de factuur voor de kosten binnen 30 dagen na ontvangst. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie te annuleren indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn heeft plaatsgevonden.

  Voor de bestaande VOO-klant die voor de prijskorting kiest, is het aanbod gekoppeld aan het abonnement op een Trio Pro of One Pro aanbieding alleen geldig wanneer hij een extra vaste dienst toevoegt aan zijn abonnementsformule, terwijl het aanbod gekoppeld aan het abonnement op One Pro geldig is wanneer hij een extra vaste of mobiele dienst toevoegt aan zijn abonnementsformule.
  De download- en uploadsnelheid is afhankelijk van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een mogelijke router. De geadverteerde snelheden zijn toegankelijke snelheden in combinatie met een kabel. In de wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager. De download- en uploadsnelheid is afhankelijk van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een mogelijke router. De geadverteerde snelheden zijn toegankelijke snelheden in combinatie met een kabel. In de wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager.
  Voor meer informatie, bezoek onze website: www.voobusiness.be of bezoek onze winkel. Prijzen en kenmerken op 01/11/2018.

 2. (2)Internet: De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router. De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

 3. (3)De Optie Fixe à Mobile: Met de Optie Fixe à Mobile kunt u elke dag de klok rond bellen naar alle mobiele nummer in België. Maximaal 1000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor mobiele gesprekken. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Aanbod niet cumuleerbaar met tariefformules die voordelige mobiele gesprekken aanbieden, ook niet vanaf andere nummers. Aanbod niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, 1xxx) en naar het internet.

 4. (4)Optie internationale : Optie om elke dag de klok rond te bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom. Maximaal 2000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info op voobusiness.be. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer.

 5. (5)Kaart toodata Pro: Dit is een simkaart van 2 GB: In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement toegepast van € 0,006/MB.

 6. (6)VOO Internet Security: Optie inbegrepen bij alle Packs Pro; kan worden geïnstalleerd op maximaal 6 computers (pc of Mac).

 7. (7)Pechverhelping: Wij kunnen u binnen vier uur depanneren als we de oproep krijgen vóór 15 u. op weekdagen en vóór 12 u. op zaterdag. De pechverhelping binnen vier uur is mogelijk bij problemen met de lijn (behalve VOOcorder).

Kijk voor meer info op voobusiness.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 01.05.2018.