i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
speedline__spacer

Voor VOObusiness kiezen

… dat is tijd winnen dankzij een supersnelle internetverbinding, profiteren van gulle packs die een antwoord bieden op al uw telecombehoeften en kunnen rekenen op een team dat altijd paraat staat indien nodig.
net
Voo Het bliksemsnelle internet

Het bliksemsnelle internet

Wij werken met een coaxkabel, een technologie ontwikkeld voor breedbandinternet. In tegenstelling tot VDSL, waarvan de snelheid vermindert naargelang de afstand tussen uw kantoor en de centrale in uw buurt, garandeert de coaxkabel u altijd de hoogst mogelijke snelheid. En dat ongeacht het aantal gebruikers dat tegelijk verbonden is.

Profiteer van een supersnelle downloadsnelheid, tot 400 Mbps, en een uploadsnelheid van 20 Mbps.

mobile
Voo Het supergulle en voordelige<br> <strong>gsm-abonnement</strong>

Het supergulle en voordelige
gsm-abonnement

Bel uw klanten, stuur sms'en naar uw teams en lees uw e-mails waar u ook bent en zo vaak als nodig. Kies voor een MOBILE PRO-abonnement of van een pack waarin een gsm-abonnement is inbegrepen. In de twee gevallen profiteert u van een gsm-abonnement met onbeperkt bellen en sms'en en een gulle hoeveelheid data.

Nog goedkoper in een pack!
tv
Voo Ook tv

Ook tv

Ontspant u na het werk graag met een goede serie? Zin om uw team of uw klanten uit te nodigen om de grote internationale sportwedstrijden te bekijken? Be tv, VOOsport World of Family Fun zijn inbegrepen in de packs QUATRO PRO en TRIO PRO. Geen betere manier om te genieten van Belgische premières van de allerbeste films en series of exclusieve sportevenementen. Wij bieden u ook een uitgebreid gamma tv-Extra's naar keuze.

vast
Voo Onbeperkte <strong>vaste lijn</strong>. <br> Jazeker!

Onbeperkte vaste lijn.
Jazeker!

Vanaf uw vaste lijn belt u 24/24 en 7 dagen op 7 naar Belgische nummers, zo vaak als nodig en zonder zonder gevolgen voor uw budget.

Wij regelen ALLES!

Verander van operator zonder negatieve gevolgen voor uw zaak: geen onderbreking van de dienstverlening, geen verandering van telefoonnummer, duidelijke tarieven waarbij u niet voor verrassingen komt te staan. Het team van VOObusiness staat tot uw dienst voor een zorgeloze overdracht zonder tijdverlies.

  • Ontdek onze formules en packs
    Bel het nummer 0800 43 333 of kom langs in een van onze winkels om de formule of het pack die/dat perfect aan uw behoeften beantwoordt te kiezen en te bestellen.
  • Een afspraak maken voor een installatie
    Desgevallend kiest u met uw adviseur het tijdstip dat u het beste uitkomt voor de benodigde installatie om de gekozen diensten te activeren.
  • Profiteer van uw nieuwe werkcomfort
    U kunt zich concentreren op uw zaak: wij zorgen voor de rest en blijven tot uw beschikking om vragen te beantwoorden of problemen te verhelpen.
speedline__spacer

Stel uw pack samen

Stel uw oplossing op maat samen door de diensten te selecteren die u echt nodig hebt en ontdek wat wij u te bieden hebben.

Onze diensten voor professionals

VOObusiness levert u doeltreffende, gulle en duidelijke telecomoplossingen die zijn uitgedacht om te beantwoorden aan uw specifieke behoeften als zelfstandige of klein bedrijf.

Wij staan voor u klaar

Een vraag? Advies nodig? Bespreek het met ons businessteam van maandag tot vrijdag van 8:30 tot 20:30 uur of op zaterdag van 10 tot 18 uur via onze gratis lijn.

Contact met ons opnemen

Snelle technische assistentie

Een probleem met uw internet of uw vaste lijn? Laat het voor 16 uur (13 uur op zaterdag) weten zodat wij binnen de 4 uur tussenkomst kunnen verlenen.

Contact met ons opnemen

In alle veiligheid

Bescherm al uw apparaten tegen aanvallen en virussen dankzij de licenties die inbegrepen zijn in uw packs.

Meer info
speedline__spacer

VOObusiness Partners

Bent u op zoek naar betrouwbare dienstverleners voor uw bedrijf? Nogmaals, VOObusiness is er om u het beste te bieden. Onze partners bieden u toegang tot professionele en efficiënte oplossingen.

En dat is nog niet alles: wij hebben met hen onderhandeld over voordelige voorwaarden en zeer concurrerende prijzen voor onze zakelijke klanten.

Ontdek onze partners

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333