i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Het bliksemsnelle internet
Decorator
MOBILE

Het bliksemsnelle internet

om te beantwoorden aan al uw professionele behoeften
Bel uw klanten, stuur sms'en naar uw teams en lees uw e-mails waar u ook bent en zo vaak als nodig. Kies voor een MOBILE PRO-abonnement of maak gebruik van de gulle mobiele formules inbegrepen in onze Pro-packs.
speedline__spacer

99,8% mobiele dekking

Profiteer van de prestaties en downloadsnelheid van 4G om eenvoudig uw e-mails te controleren of offertes te versturen vanaf uw smartphone. Maximale snelheid en efficiëntie!

Ons 4G mobiele netwerk biedt 97% dekking van het Belgische grondgebied. U blijft bereikbaar voor uw klanten en uw team en kunt te allen tijde contact met hen opnemen, ook onderweg.

Wist u dit al?

Behoud uw nummer. Wij regelen alles!

De continuïteit van uw business is voor ons een prioriteit. Geen onderbreking van de dienstverlening, geen verandering van nummer: voor uw klanten en uw leveranciers verandert er niets.
Al uw mobiele behoeften in een abonnement

Met onbeperkt bellen en sms'en en 20 GB data komt ons abonnement MOBILE PRO tegemoet aan al uw professionele behoeften. Geen opties om toe te voegen, geen ingewikkeld gedoe. Een transparant, doeltreffend en gul abonnement.

speedline__spacer

Gsm inbegrepen
in uw Pro-pack

U hebt ook internet of een vaste lijn nodig of uw wilt televisie toevoegen aan uw abonnement? Kies het Pro-pack dat het beste aan uw behoeften beantwoordt en krijgt tot 5 simkaarten voor uw bedrijf, tegen een prijs waar de concurrentie niet tegen op kan.

Een waaier aan inbegrepen diensten

Profiteer van het meest royale gsm-abonnement op de markt maar ook van een hele reeks nuttige functionaliteiten voor uw professionele behoeften.
 • Schakel uw binnenkomende oproepen door
  Tijdelijk onbeschikbaar? Schakel binnenkomende oproepen door naar uw voicemail, een andere vaste lijn of een andere gsm in België.
 • Mis geen enkele oproep
  Voor u als professional zijn al uw oproepen belangrijk. Beantwoord een tweede oproep of bel iemand op zonder uw eerste correspondent te vertalen.
 • Blokkeer ongewenste oproepen
  Blokkeer ongewenste oproepen zoals internationale nummers, 0900- en 077- nummers en voorkom tijdverlies.
 • Houd uw uitgaande oproepen onder controle
  Laat via Voice Deposit een voicemailbericht achter voor uw klant, uw leverancier of uw collega, rechtstreeks op zijn voicemail. Verberg uw nummer wanneer u iemand belt.
 • Blijf op de hoogte
  Ontvang bij een gemiste oproep een sms met het nummer van de beller, zijn of haar naam en de datum en het tijdstip van de oproep.
Onze voorwaarden
Btw
Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
Onbeperkt Mobiel Plan
Alle "onbeperkte" aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor normaal professioneel gebruik. Elk gebruik dat een totaal van 6.000 belminuten of sms-berichten per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt als abnormaal beschouwd. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost van € 0,17 per extra sms of belminuut in rekening brengen.
Gsm-abonnementen
In België zijn de belminuten, het sms- en mobiel internetvolume dat in het aanbod is inbegrepen, geldig voor alle Belgische mobiele en vaste netwerken. In de Europese Economische Ruimte zijn de belminuten, de sms'jes en het mobiel internetvolume in het aanbod geldig voor alle Belgische mobiele en vaste netwerken en, tegen een meerprijs, voor die van de Europese Economische Ruimte (Gesprekken gevoerd voor € 0,032/min - sms'jes gevoerd voor € 0,01/SMS - Data voor € 0,003/MB). Zolang de inhoud van het aanbod niet is uitgeput, is er echter geen toeslag van toepassing voor de eerste 60 minuten van de gesprekken, de eerste 60 verstuurde sms-berichten en de eerste 200 MB internetvolume die dagelijks worden gebruikt. Oproepen worden vanaf de 31e seconde per seconde geteld en gegevens worden per 10 KB boven de eerste 100 KB in rekening gebracht. Belminuten, SMS en internetvolume kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig voor speciale nummers, toeslagen (stemmen, 0900, enz.) en diensten die door derden worden geleverd.
Aangezien VOO alleen a posteriori verbruiksrapporten ontvangt voor oproepen tijdens roaming en onder dekking van een operator die niet is geïntegreerd in het Camel telecomprotocol, kan het in dit geval de Klant technisch gezien niet in real time waarschuwen dat hij zijn pakket heeft overschreden. De lijst van de in het Camel-protocol geïntegreerde operatoren is beschikbaar op de website voo.be
Optie Vers L'Europe
Met de optie vers l'Europe kunt u 60 minuten bellen en 60 sms'en sturen van België naar de rest van Europa. Overschrijdt u dit forfait, dan is het standaardtarief (https://business.voo.be/nl/mobile/internationaal-tarief) van toepassing. Een optie vers l'Europe per simkaart. De belminuten en sms'en inbegrepen bij de optie Vers l'Europe zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms'en in de loop van een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend.

Landen gedekt door de optie Vers L'Europe
Andorra, Azoren, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröereilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar (VK), Griekenland, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (*), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, eiland Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco, Nederland (**), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden

(*) Met uitzondering van de postcodes 310, 313, 350, 319: vallen onder het tarief van de internationale zone 3
(**) Met uitzondering van de postcodes 6320, 6321, 6322, 6351, 6560, 6561, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592, 6593, 6800, 6801, 6866, 688: 6593, 6800: vallen onder het tarief van de internationale zone 3"
Downloadvolume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om gebruik te kunnen maken van het aanbod van VOObusiness. De klant die bij de intekening op de aanbieding een andere VOO-modem huurt dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 krijgt in ruil voor zijn huidige modem kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.De klant die bij de intekening op de aanbieding eigenaar is van een andere VOO-modem dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 ontvangt kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
PROMOTIE
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Op drie smartphones met onze
Trio Mobile of Quatro-Pro packs
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333