speedlines__bg__picture

Business&VOO, wat is dat?

Business&VOO, een podcast gewijd aan zelfstandigen en managers van kleine bedrijven. Het doel van deze podcast is om oplossingen te bieden die zijn aangepast aan hun specifieke problemen. Elke maand behandelen we een onderwerp dat verband houdt met nieuwe technologieën, en meer in het bijzonder het web, en de plaats die ze innemen in het dagelijks leven.

Ontdek al onze podcasts op

Laatste aflevering

  • VOO WIFI+ picture

    Persoonlijke gegevens en de problemen waar het om gaat

    Hoe kunt u de risico's van de verspreiding van uw privacy en die van uw klanten op het web beperken? Antwoorden in de 2e aflevering van Business&VOO, die u alles vertelt over persoonlijke gegevens en de problematiek rond dit kostbare nieuwe digitale goed.

Over VOO-business

VOObusiness levert u doeltreffende, gulle en duidelijke telecomoplossingen die zijn uitgedacht om te beantwoorden aan uw specifieke behoeften als zelfstandige of klein bedrijf.

Listening to you

Vragen, advies? Bespreek het met ons bedrijfsteam van maandag tot vrijdag (behalve op feestdagen) van 8.30 tot 20.30 uur of zaterdag van 10 tot 18 uur via onze gratis telefoonlijn.
Contacteer ons

Onze Pro Services

VOObusiness, het is een toegewijd team en diensten speciaal ontworpen voor zelfstandigen en kleine bedrijven.
Ontdekken

Al ons aanbod

Vind het bliksemsnelle internet, onze royale datapakketten en onze pakketten die ontworpen zijn om al uw behoeften te dekken!
Ontdekken
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333