i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Een promo zo uitzonderlijk als je zelf bent
PROMOTIE

Een promo zo uitzonderlijk als je zelf bent

€700 excl. BTW aangeboden op drie smartphones : Samsung Z Fold3, Samsung S21 of iPhone 12 Pro Max

Voorbehouden voor klanten met een PACK met gsm-gebruik
of met een MOBILE PRO-abonnement

 • Voeg een smartphone toe aan uw MOBILE PRO-abonnement of aan het mobiel abonnement inbegrepen in uw pack
 • Profiteer van extra data op uw mobiel abonnement.

  Een waaier aan inbegrepen diensten

  Alle onze Pro-formules zitten boordevol voordelen die het verschil maken
  • Supersnel internet en een onbeperkt volume
  • Technische assistentie binnen de vier uur
  • Een klantendienst voorbehouden voor bedrijven
  • Gratis bellen naar vaste en mobiele nummers in België
  Onze voorwaarden
  Btw
  Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
  Uitrusting
  VOO kan van de Klant een schadevergoeding eisen die overeenstemt met de restwaarde van de uitrusting op de dag van de verbreking van het contract en maandelijks – lineair – berekend over de verbintenisduur en zoals vermeld in de terugbetalingstabel van de uitrusting in kwestie die in de bijlage bij het contract wordt gevoegd.
  Smartphone
  Aanbieding voorbehouden voor VOO-klanten en geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met de promo smartphone van VOOmobile (4,96€, 13,22 €, 19,83€ of 31,40 €/maand excl. btw) bij intekening van 11/05/2021 tot en met 28/06/2021, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. VOO kan van de Klant een schadevergoeding eisen die overeenstemt met de restwaarde van deze smartphone op de dag van de verbreking van het contract en maandelijks – lineair – berekend over de verbintenisduur en zoals vermeld in de terugbetalingstabel van de smartphone in kwestie die in de bijlage bij het contract wordt gevoegd. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone. Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. Als u boven uw maandelijks inbegrepen verbruiksvolume zit, dan wordt een supplement toegepast van € 0,006/MB excl. btw.
  PROMOTIE
  € 700 (BTW excl.) cadeau
  Op drie smartphones met onze
  Trio Mobile of Quatro-Pro packs
  € 700 (BTW excl.) cadeau
  Klant worden
  van VOObusiness
  0800.43.333