i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Voo TV Plus

Eindelijk, de tv die zich aanpast aan uw wensen.

Een uniforme ervaring, directe toegang tot al het entertainment, uw nieuwe VOO TV+-interface past zich aan u aan!
Avatar Emma
Avatar Familia
Avatar Martin

Ledereen zijn eigen profiel

Mama’, ‘Papa’, ‘Emma, ... nu kan ieder gezinslid zijn eigen profiel aanmaken voor een persoonlijke tv-ervaring.

En niet te vergeten: het kinderprofiel met een selectie aangepaste programma's.

Hoe meer tv u kijkt, hoe beter uw box zich afstemt op uw smaak. Magisch toch!
EmmaFamiliaMartin
speedline__spacer
Avatar EmmaAvatar FamiliaAvatar Martin
Mamma Mia
The Voice
Glee
Hairspray
Rocketman
Détective Pikachu
Spider-man Hmecoming
Stargirl 3
Sonic
Shazam
Justice League
District 2
Batwoman
X-men
Birds of prey

Al uw tv-zenders wachten uiteraard op u!

Zap gemakkelijk door de 70 zenders van uw tv-programma (live, replay) of vind in een handomdraai uw opnames.

Et pour les passionnés encore plus de choix !

En plus des 70 chaînes incluses, profitez de nos Extras TV thématiques pour une expérience TV sur-mesure et adaptée à toute la famille.

Kennismakingsformule

1er mois offert
sur chaque Extra TV !

Bye Bye Morons

Be tv

Met uw Be tv-abonnement kiest u uit een catalogus van 1000 titels, met exclusieve Belgische premières van de allerbeste films en series!

Comment en profiter ?
Romelu Lukaku

VOOsport World

Beleef de intensiteit en de adrenaline van de grootste internationale sportevenementen.

Comment en profiter ?
Mehdi Carcela

VOOsport

Volg de Jupiler Pro League met de 3 Eleven Pro League kanalen met de VOOsport optie, Maar dat is nog niet alles ! U zult ook kunnen genieten van de wedstrijden van de D1B Proleague, de Women's Super League en E-sport.

Comment en profiter ?
Gossip Girl

Family Fun

Humor, films, series, games, kinderprogramma's … Family Fun is zonder meer de beste zender voor het hele gezin! Om samen van te smullen!

Comment en profiter ?
Discover More

Discover More

Geschiedenis, muziek, reizen, lifestyle, info … 20 zenders voor kleine en grote ontdekkingsreizigers!

Comment en profiter ?
speedline__spacer

Uw geschenken!

1 TV-Extra naar keuze gratis bij aankoop van een TRIO PRO- of QUATRO PRO-pack

Voo Met VOO TV+ hebt u toegang tot alles wat u leuk vindt op al uw schermen

Met VOO TV+ hebt u toegang tot alles wat u leuk vindt op al uw schermen

Voor uw tv, computer of vanaf uw tablet of smartphone, want dankzij de app VOO TV+ kunt u ook genieten van een ultramobiele ervaring on-the-go.
VOO TV+ past zich aan uw gewoonten aan. U hebt het voor het zeggen!
Ga van het ene scherm naar het andere en kijk verder vanaf waar u gebleven was.
Loading
speedline__spacer
 • Le bonheur des uns

  Le bonheur des uns
  De gratis film van de maand
 • Le Petit Nicolas

  Le Petit Nicolas
  De gratis film van de maand
 • Un homme à la hauteur

  Un homme à la hauteur
  De gratis film van de maand
 • Les as de la jungle

  Les as de la jungle
  De gratis film van de maand
 • The Suicide Squad

  The Suicide Squad
 • Jungle Cruise

  Jungle Cruise
 • Chaos Walking

  Chaos Walking
 • Old

  Old
 • Kaamelott

  Kaamelott
 • Titane

  Titane
 • Space Jam : Nouvelle Ère

  Space Jam : Nouvelle Ère
 • Spirale

  Spirale
 • D'où l'on vient

  D'où l'on vient

Zin in een popcornavond?

De nieuwste films amper 4 maanden nadat ze in de zalen verschenen zijn. Via VOO TV+ hebt u gemakkelijk toegang tot meer dan 1.000 titels via video on demand (VOD).

Meer informatie over VOD
speedline__spacer

Om te genieten van VOO TV+
moet u eerst tv-klant zijn.

Met onze packs TRIO PRO en QUATRO PRO met televisie kunt u gratis genieten van VOOsport en als cadeau uw favoriete TV-EXTRA kiezen: Be tv, VOOsport World of Family Fun!

Onze voorwaarden
Be tv
Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning."
Family Fun
Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.
VOOsport
VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Discover More
Discover More is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.
Adults only
De opties voor volwassenen (Classé X, Man X, My X Pass) zijn een extra dienst die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.
Snelheid 400 Mbps / 20 Mbps
Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps naargelang de installatie, volume: onbeperkt.
De downloadsnelheid is veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones."
Download- en uploadsnelheid
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router.De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Downloadvolume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om gebruik te kunnen maken van het aanbod van VOObusiness. De klant die bij de intekening op de aanbieding een andere VOO-modem huurt dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 krijgt in ruil voor zijn huidige modem kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.De klant die bij de intekening op de aanbieding eigenaar is van een andere VOO-modem dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 ontvangt kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
Onbeperkt Mobiel Plan
Alle "onbeperkte" aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor normaal professioneel gebruik. Elk gebruik dat een totaal van 6.000 belminuten of sms-berichten per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt als abnormaal beschouwd. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost van € 0,17 per extra sms of belminuut in rekening brengen.
Voorwaarden voor de gratis films
Gratis van 1 december 2021 tot en met 9 januari 2022. Aanbod voorbehouden aan abonnees van digitale VOO-televisie met een interactieve decoder, onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de dienst in uw regio. Tijdens de gratis periode kunnen films slechts eenmaal worden besteld. De films blijven 24 uur beschikbaar en kunnen niet meer besteld worden, zelfs niet met betaling. Aan het einde van de gratis periode zullen de films weer tegen betaling beschikbaar zijn. Voor informatie over de beschikbaarheid van de VOO-dienst in uw regio kunt u contact opnemen met onze adviseurs of onze website bezoeken: www.voo.be.
Btw
Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
PROMOTIE
Geschenken voor iedereen!
Geniet van een ongelofelijk geschenk naar keuze naargelang van uw pack
Geschenken voor iedereen!
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333