i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
speedline__spacer

De .évasion-box

De VOO-decoder voor digitale televisie

.vrijheid

Met televisie van VOO staat u werkelijk versteld.
Een unieke ervaring met ongelooflijk veel mogelijkheden dankzij de vele functies van de .évasion-box
 • Een programma opnieuw starten
  Bent u wat later? Geen probleem, u kunt uw favoriete programma toch bekijken, ook al hebt u het begin gemist.
 • Een programma opnieuw bekijken
  Dankzij Televisie on demand is er altijd wel iets interessants op tv. Met deze dienst kunt u de programma's bekijken of herbekijken die de voorbije zeven dagen uitgezonden zijn.
 • Tegelijk opnemen
  Gun uzelf de vrijheid om er onverwachts op uit te trekken. Vertrek met een gerust hart. U kunt immers een, twee of wel drie programma's tegelijk opnemen.
 • Opnames op afstand programmeren
  Wilt u een programma opnemen, maar bent u niet thuis? Met VOOMOTION kunt u voortaan heel vlot de opnames van uw favoriete programma's programmeren via uw smartphone of tablet, waar u ook bent.
 • Hernummering
  U kunt uw zenders nu hernummeren en de volgorde wijzigen.

.intuïtie

 • Videomuur
  De interface van de .évasion-box biedt u een volledig nieuwe tv-ervaring. Zo beschikt u over een overzicht van de programma's die bezig zijn, ingedeeld per genre.
 • Gids volgens genre
  Een nieuwe, uiterst handige GIDS VOLGENS GENRE (films, sport, series, documentaires) om uw programma's te selecteren op basis van het genre of het moment van de dag.
 • Suggesties
  Krijg suggesties voor programma's op tv of Video on Demand die aansluiten bij wat u gewoonlijk bekijkt. Voortaan kijkt u enkel nog naar wat u leuk vindt.
 • Vlotte en gebruiksvriendelijke interface
  Dankzij de nieuwe, ergonomische, snelle en vlotte interface hebt u makkelijker toegang tot uw zenders, uw opnames en uw Video on Demand-catalogus.
 • Slimme afstandsbediening
  Een nog slimmere afstandsbediening, die met enkele keren drukken toegang biedt tot uw vier gidsen (OVERZICHT, VIDEO WALL, KRANT en GIDS PER DAG).
 • 24 uur verspringen in uw Gids
  Blader nog vlotter door uw GIDS met de functie '24 uur verspringen', eenvoudigweg met de knoppen >> of << van uw afstandsbediening. << de votre télécommande.
 • Evasion picture

  Verwijderbare harde schijf

  U kunt onbeperkt opnemen dankzij de verwijderbare harde schijven! U kunt ook andere harde schijven aankopen om uw favoriete opnames langdurig te bewaren.
speedline__spacer

Naar keuze

Stel uw oplossing op maat samen door de diensten te selecteren die u echt nodig hebt.

Onze voorwaarden
Btw
Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
.évasion-box
1. Terugkeren naar het begin van het programma dat bezig is
De functies 'Bekijken en herbekijken' en ‘tot zeven dagen terug' zijn beschikbaar voor zover de programma's/zenders beschikbaar zijn.

2 Overstapkosten voor klanten met een VOOcorder
VOObusiness-klanten die al over een VOOcorder beschikken en geen nieuwe dienst toevoegen aan hun abonnement hoeven enkel de overstapkosten (€ 49,59) te betalen.
PROMOTIE
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Op drie smartphones met onze
Trio Mobile of Quatro-Pro packs
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333