i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser

TRIO PRO

Internet, een gsm-abonnement en televisie. TRIO PRO past zich aan uw behoeften aan en laat toe om internet en twee andere producten naar keuze te combineren.

Uw pack samenstellen
Uw verbruik
speedline__spacer
Internet

400 Mbps …
Supersnel internet en een beveiliging waar u prat op kunt gaan !

Met onze kabeltechnologie profiteert u van supersnel internet met een downloadsnelheid van 400 Mbps en een uploadsnelheid van 20 Mbps. En zonder een downloadlimiet. U profiteert ook van de dienst VOO Internet Security om al uw toestellen te beschermen. Wat wil een mens nog meer?

Nos conditions
speedline__spacer
speedline__spacer
mobile picture
gsm

De gulste gsm-formule ...

Blijf altijd in contact met uw klanten: u kunt onbeperkt bellen en sms'en met uw pack.

Onbeperkt bellen en sms'en
inbegrepen
als optie
15 GB
inbegrepen
of
40 GB
+€ 12/maand

Tot 5 simkaarten

10
Per bijkomende sim met 5 GB inbegrepen
+ € 12/maand voor 25 GB extra
Onze voorwaarden
Loading
 • Het allerbeste tv-aanbod, gelijk waar en wanneer

  Films, series, documentaires, sport, maar ook talloze tekenfilms … Met 70 zenders, waarvan 19 in HD en tal van TV-EXTRA'S vindt het hele gezin zijn gading op zijn of haar favoriete scherm: tv, computer, tablet of gsm

  Inbegrepen in TRIO en QUATRO PRO

  Gratis: kies uit Be tv, VOOsport World of Family Fun.

 • VOOsport

  Volg de Jupiler Pro League met de 3 Eleven Pro League kanalen met de VOOsport optie, Maar dat is nog niet alles ! U zult ook kunnen genieten van de wedstrijden van de D1B Proleague, de Women's Super League en E-sport.

  aangeboden in allen packs met mobile tot 31/12/2021

  of vanaf 4,13€/maand* als optie

 • Be tv

  Met uw Be tv-abonnement kiest u uit een catalogus van 1000 titels, met exclusief de allerbeste films en series! 

  Inbegrepen in TRIO en QUATRO PRO

  Gratis: kies uit Be tv, VOOsport World of Family Fun.

 • VOOsport World

  Beleef bij u thuis de intensiteit en de adrenaline van de grootste internationale sportevenementen.

  Inbegrepen in TRIO en QUATRO PRO

  Gratis: kies uit Be tv, VOOsport World of Family Fun.

 • Family Fun

  Humor, films, series, games, kinderprogramma's …
  De beste gezinszenders om samen van te smullen!

  Inbegrepen in TRIO en QUATRO PRO

  Gratis: kies uit Be tv, VOOsport World of Family Fun.

 • Discover More

  Geschiedenis, muziek, reizen, lifestyle, info … 20 zenders voor kleine en grote ontdekkingsreizigers!

Onze diensten voor professionals

 • Klantendienst voor professionals
  Als klant van VOObusiness hebt u bevoorrecht contact met ons businessteam.
 • Prioritaire technische assistentie
  Wij verlenen binnen de 4 uur tussenkomst voor elk probleem dat wordt gemeld voor 16 uur tijdens de week of 13 uur op zaterdag.
Onze voorwaarden
Btw
Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
Snelheid 400 Mbps / 20 Mbps
Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps naargelang de installatie, volume: onbeperkt.
De downloadsnelheid is veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones."
Download- en uploadsnelheid
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router.De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Downloadvolume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om gebruik te kunnen maken van het aanbod van VOObusiness. De klant die bij de intekening op de aanbieding een andere VOO-modem huurt dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 krijgt in ruil voor zijn huidige modem kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.De klant die bij de intekening op de aanbieding eigenaar is van een andere VOO-modem dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 ontvangt kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
Onbeperkt Mobiel Plan
Alle "onbeperkte" aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor normaal professioneel gebruik. Elk gebruik dat een totaal van 6.000 belminuten of sms-berichten per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt als abnormaal beschouwd. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost van € 0,17 per extra sms of belminuut in rekening brengen.
Gsm-abonnementen
In België zijn de belminuten, het sms- en mobiel internetvolume dat in het aanbod is inbegrepen, geldig voor alle Belgische mobiele en vaste netwerken. In de Europese Economische Ruimte zijn de belminuten, de sms'jes en het mobiel internetvolume in het aanbod geldig voor alle Belgische mobiele en vaste netwerken en, tegen een meerprijs, voor die van de Europese Economische Ruimte (Gesprekken gevoerd voor € 0,032/min - sms'jes gevoerd voor € 0,01/SMS - Data voor € 0,003/MB). Zolang de inhoud van het aanbod niet is uitgeput, is er echter geen toeslag van toepassing voor de eerste 60 minuten van de gesprekken, de eerste 60 verstuurde sms-berichten en de eerste 200 MB internetvolume die dagelijks worden gebruikt. Oproepen worden vanaf de 31e seconde per seconde geteld en gegevens worden per 10 KB boven de eerste 100 KB in rekening gebracht. Belminuten, SMS en internetvolume kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand en zijn niet geldig voor speciale nummers, toeslagen (stemmen, 0900, enz.) en diensten die door derden worden geleverd.
Aangezien VOO alleen a posteriori verbruiksrapporten ontvangt voor oproepen tijdens roaming en onder dekking van een operator die niet is geïntegreerd in het Camel telecomprotocol, kan het in dit geval de Klant technisch gezien niet in real time waarschuwen dat hij zijn pakket heeft overschreden. De lijst van de in het Camel-protocol geïntegreerde operatoren is beschikbaar op de website voo.be
Optie DataBoost PRO 25 GB
Optie voorbehouden voor klanten met een abonnement op een pack DUO PRO NET+MOBILE, TRIO PRO NET+MOBILE+TV, TRIO PRO NET+MOBILE+TEL of QUATRO PRO NET+MOBILE+TV+TEL. Optie niet verenigbaar met een abonnement MOBILE PRO of een optie DATABOOST PRO 25 GB. Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. Als u in Europa de limiet van 200 MB/dag overschrijdt, dan wordt een supplement van € 0,006/MB toegepast. Kijk voor meer info op voobusiness.be of loop langs in een van onze winkels. Prijzen en kenmerken op 12/11/2019.
Optie Internationale
De optie International is een extra dienst die gecombineerd moet worden met een telefoniedienst van VOO. Met de optie Internationale kunt u elke dag de klok rond bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom, hetzij de nummers die met name beginnen met de volgende netnummers: 00212 520, 00212 521, 00212 525, 00212 526, 00212 527, 00212 529, 00212 530 ,00212 531 , 00212 532, 00212 533, 00212 534, 00212 538, 00212 540, 00212 546, 00212 547, 00212 550, 00212 553. Maximaal 2000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info op de website. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Aanbod niet cumuleerbaar met tariefformules die voordelige internationale gesprekken aanbieden, ook niet vanaf andere nummers.
Tussenkomsten
Wij kunnen u binnen vier uur depanneren als we de oproep krijgen vóór 16 u. op weekdagen en vóór 13 u. op zaterdag.
VOO Internet Security+
Optie inbegrepen bij alle PRO-packs; kan worden geïnstalleerd op maximaal 6 computers (pc of Mac).
Onze promovoorwaarden
PROMOTIE
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Op drie smartphones met onze
Trio Mobile of Quatro-Pro packs
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333