Loading
Onze voorwaarden
Btw

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.

NET
Download- en uploadsnelheid

De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router.De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

Resultaten van de Nperf-analyse

Resultaten gebaseerd op de analyse van de ‘Nperf’ Speedtest voor de periode van 1 januari tot 31 december 2021.

TV
TV Light

Het TV LIGHT aanbod is beschikbaar voor klanten die een vast internetabonnement hebben bij VOObusiness (alleen of in een pakket).
De inhoud van dit aanbod is overal in de Europese Unie toegankelijk:
– via de toepassing VOO TV+ (beschikbaar in de Apple App Store of de Play Store)
– via https://tvplus.voo.be/
Het aanbod en de inhoud van TV LIGHT zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in de privé- en gezinssfeer. De abonnee is volledig verantwoordelijk voor de keuze en de vertrouwelijkheid van zijn/haar wachtwoord. De abonnee verbindt zich ertoe zijn wachtwoord en codes niet aan derden bekend te maken, behalve aan personen die op hetzelfde adres wonen. De dienst mag in geen geval worden gebruikt voor het kopiëren of opnemen op welk medium dan ook, noch voor het opnieuw uitzenden of openbaar uitzenden van de programma’s. Onverminderd het recht van VOO om het contract van de abonnee die deze bepaling overtreedt op te zeggen, is deze laatste burgerlijk en strafrechtelijk aansprakelijk.
Elk abonnement op de TV LIGHT-dienst geeft toegang tot de dienst via 5 afzonderlijke toestellen en is beperkt tot 5 gelijktijdige sessies, met uitzondering van de kanalen RTBF en Be tv, die beperkt zijn tot 2 gelijktijdige sessies. Meer informatie over de regels voor het aansluiten van nieuwe apparaten en de lijst met besturingssystemen die compatibel zijn met de VOO TV+-toepassing vindt u hier.

Kennismakingsformule : een maand gratis

Kennismakingsformule : een maand gratis abonnement op een van de volgende VOO TV Extra’s: BeTV (€25), Voo Sport World (€17) of gezinscombo (Be TV, Family Fun en Discover More: €40)
Aanbod geldig voor alle nieuwe abonnementen op Be TV, Voo Sport World of de gezinscombo (Family Fun, Discover More, Voo Sport, Voo Sport World). Klanten die in de afgelopen 12 maanden al een abonnement op een van deze producten hebben genomen, kunnen niet profiteren van het Discovery Package voor dit product. Het is niet mogelijk om van het Discovery Package te profiteren bij een abonnement op een Extra TV via de Evasion Box.

VOOsport World

VOOsport World is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Family Fun

Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

VOOsport

VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Wij herinneren u eraan dat onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Discover More

Discover More is a supplementary service, which must be combined with VOO’s interactive digital TV service (VOOcorder or .évasion box). Offer not compatible with Be bouquets, Be Options, Panorama and Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Voorwaarden van de promoties
30 dagen proberen

Actie ‘30 dagen proberen’ enkel geldig voor nieuwe klanten die van 29 maart tot en met 31 januari 2023 intekenen op een SOLO NET PRO, DUO PRO, TRIO PRO of QUATRO PRO van VOObusiness. Om gebruik te maken van de actie moet de klant bellen naar het nummer 0800.43.303 en vervolgens een e-mail sturen naar [email protected] binnen een termijn van dertig dagen na de installatiedatum. De abonnementskosten en eventuele aanmaningskosten gekoppeld aan het abonnement zullen gecrediteerd of terugbetaald worden aan de klant indien ze al betaald zijn. Er zullen geen verbrekingskosten worden aangerekend. De kosten in verband met de infrastructuur, de eerste aansluiting, de installatie, het eventuele verbruik en het oververbruik, alsook de terugbetalingsplannen in verband met Data-opties of promoties van smartphones en toestellen zijn verschuldigd en worden niet terugbetaald indien zij reeds betaald zijn. De gratis CPL Wifi Booster moet – in tegenstelling tot de modem en de évasion-box – niet teruggegeven worden.

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333