Scroll
Praat zoveel u maar wilt
FIXE

Praat zoveel u maar wilt

Bel onbeperkt in België
speedlines__bg__picture

Een formule die uw
gemoedsrust verzekert

Bel naar het buitenland zonder verrassingen

Blijf in contact met de mensen van wie u houdt! Bel naar 64 verschillende landen, zonder de minuten te tellen. Inbegrepen in alle MAX-formules.

Blijf in contact met uw dierbaren

Bel uw dierbaren in België zo vaak en zo lang u maar wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Koppel uw alarm aan uw vaste lijn

Zelfs bij een stroomonderbreking wordt uw alarmsignaal dankzij de telefonie van VOO doorgegeven aan de politie of uw noodnummer..

Wist u dit al?

Van operator veranderen: kinderspel!

Klant worden bij VOObusiness is kinderspel! Uw abonnement opzeggen, van operator veranderen en uw nummer overdragen... Geen zorgen, VOObusiness regelt alles!

Onze opties voor de vaste telefoon

Tal van inbegrepen diensten

Met de gratis diensten van VOO haalt u alles uit uw abonnement op de vaste lijn.
 • Het nummer van uw beller weergeven
  Gedaan met verrassingen aan de andere kant van de lijn: weet steeds wie u opbelt!
 • De laatste beller opzoeken en terugbellen
  Geheim nummer of oproep gemist? Bel meteen het laatste nummer terug
 • Uw nummer permanent verbergen of voor een enkele oproep
  Uw gesprekspartner zal uw nummer niet te zien krijgen.
 • Uw nummer voor één oproep weergeven
  Gewoonlijk verborgen? U kunt kiezen om uw nummer uitzonderlijk weer te geven.
 • Tweedeoproepsignaal
  Een oproep die u absoluut niet mag missen? Geen probleem met het tweedeoproepsignaal!
 • Oproepen blokkeren naar speciale nummers (0900 enz.)
  Blokkeer oproepen naar speciale nummers om dure facturen te vermijden.
speedlines__bg__picture

Onze vaste tarieven

Raadpleeg in detail onze vaste tarieven

Onze voorwaarden
Btw

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.

Fixe
Optie Fixe à mobile

De optie Fixe à Mobile is een extra dienst die gecombineerd moet worden met de telefoniedienst van VOO (afzonderlijk of in het kader van een VOO-pack). De abonnementskosten op de telefoniedienst / het pack van VOO met de telefoniedienst blijven verschuldigd. Met de optie Fixe à Mobile kunt u elke dag de klok rond bellen naar alle mobiele nationale lijnen. Maximaal 1000 minuten per maand. Als u die drempel overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor mobiele gesprekken. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. U behoudt gratis uw huidige telefoonnummer. De combinatie van TRIO of QUATRO PRO geeft geen recht op twee opties Fixe à Mobile.
Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Aanbod niet cumuleerbaar met tariefformules die voordelige mobiele gesprekken aanbieden, ook niet vanaf andere nummers. Aanbod niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, 1xxx) en naar het internet.

Optie Internationale

De optie International is een extra dienst die gecombineerd moet worden met een telefoniedienst van VOO. Met de optie Internationale kunt u elke dag de klok rond bellen naar vaste lijnen in 64 landen, met uitzondering van speciale nummers en, voor Marokko, nummers van de operatoren WANA Corporate en Medi Telecom, hetzij de nummers die met name beginnen met de volgende netnummers: 00212 520, 00212 521, 00212 525, 00212 526, 00212 527, 00212 529, 00212 530 ,00212 531 , 00212 532, 00212 533, 00212 534, 00212 538, 00212 540, 00212 546, 00212 547, 00212 550, 00212 553. Maximaal 2000 minuten per maand. Als u deze grens overschrijdt, belt u tegen het VOO-tarief voor internationale gesprekken. Meer info op de website. De niet-gebruikte minuten kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aanbod geldig voor persoonlijk gebruik en voor telefoonverkeer vanaf één enkel nummer. Aanbod niet cumuleerbaar met tariefformules die voordelige internationale gesprekken aanbieden, ook niet vanaf andere nummers.

Mobile
Tarieven naar speciale nummers (0900, 070, enz.)

Gesprekken, SMS en MMS naar speciale nummers zijn niet inbegrepen in uw pakket en worden in rekening gebracht tegen de tarieven die op de mobiele pagina staan vermeld. Meer info hier.

Onbeperkt Mobiel Plan

Alle “onbeperkte” aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor normaal professioneel gebruik. Elk gebruik dat een totaal van 6.000 belminuten of sms-berichten per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt als abnormaal beschouwd. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost van € 0,17 per extra sms of belminuut in rekening brengen.

Gsm-abonnementen

In België zijn de belminuten, sms-berichten en het volume mobiel internet in het aanbod geldig op alle Belgische mobiele en vaste netwerken. In de Europese Economische Ruimte zijn de in het aanbod inbegrepen belminuten, sms-berichten en mobiel internetvolume geldig op alle Belgische mobiele en vaste netwerken en op de netwerken in de Europese Economische Ruimte, met uitzondering van speciale nummers, betaalnummers (voting, 0900, enz.) en diensten van derden. De aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend bestemd voor normaal gebruik. Dit normale gebruik laat de klant toe intensief gebruik te maken van de diensten die VOO aanbiedt. Een gebruik dat het totaal van 6.000 belminuten en 6.000 sms’jes per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt beschouwd als abnormaal. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost aanrekenen van € 0,19 BTW per extra belminuut en € 0,057 BTW per extra sms. Oproepen worden geteld per seconde vanaf de 31e seconde. Zodra je het datavolume hebt bereikt dat in je aanbieding is inbegrepen, blijf je gratis surfen aan verminderde snelheid (512 Kbps). De belminuten, sms’jes en internetvolume kunnen niet worden overgedragen naar de volgende maand. Aangezien VOO alleen achteraf verbruiksrapporten ontvangt voor oproepen tijdens roaming en onder de dekking van een operator die niet in het Camel telecom protocol is geïntegreerd, kan zij in dit geval de Klant technisch niet in real time waarschuwen dat hij zijn pakket heeft overschreden.

Optie Vers L'Europe

Met de optie vers l’Europe kunt u 60 minuten bellen en 60 sms’en sturen van België naar de rest van Europa. Overschrijdt u dit forfait, dan is het standaardtarief (https://business.voo.be/nl/mobile/internationaal-tarief) van toepassing. Een optie vers l’Europe per simkaart. De belminuten en sms’en inbegrepen bij de optie Vers l’Europe zijn niet geldig naar satellietnetwerken of speciale nummers (stemmen, 0900 enz.). Niet-gebruikte minuten en sms’en in de loop van een maand worden niet overgedragen naar de volgende maand. Oproepen naar een Europees land worden vanaf de 31e seconde aangerekend per seconde. De eerste 30 seconden van elke oproep worden altijd aangerekend.

Landen gedekt door de optie Vers L’Europe
Andorra, Azoren, Bulgarije, Canarische Eilanden, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröereilanden, Finland, Frankrijk, Gibraltar (VK), Griekenland, Guernsey (Verenigd Koninkrijk), Hongarije, Ierland, IJsland, Italië (*), Jersey (Verenigd Koninkrijk), Kroatië, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Madeira, Malta, eiland Man (Verenigd Koninkrijk), Monaco, Nederland (**), Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sint Maarten, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden

(*) Met uitzondering van de postcodes 310, 313, 350, 319: vallen onder het tarief van de internationale zone 3
(**) Met uitzondering van de postcodes 6320, 6321, 6322, 6351, 6560, 6561, 6587, 6588, 6589, 6590, 6591, 6592, 6593, 6800, 6801, 6866, 688: 6593, 6800: vallen onder het tarief van de internationale zone 3″

078-tarieven

Oproepen naar 078-nummers zijn inbegrepen bij uw abonnement of worden aangerekend volgens het aangegeven tarief wanneer uw tegoed opgebruikt is.

Tarieven naar speciale nummers (0900, 070 enz.)

Sinds 1 april 2008 gelden nieuwe regels voor ‘betaaldiensten via elektronische, communicatienetwerken’ (090x en 070), met maximumtarieven voor speciale oproepen.

Optie Data

Optie DATA Data 1 GB voor € 4,96, 3 GB voor € 13,23 en 20 GB voor € 31,40 per maand.

Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand.
Het inbegrepen volume mobiel internet kan gebruikt worden in België en de rest van Europa. In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement van € 0,006/MB toegepast.

Aanbieding voorbehouden voor VOO-klanten en geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement op de optie Data met de promo Smartphone van VOOmobile (€ 4,96, € 13,23 of € 31,40/maand) met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de smartphone. De optie is enkel mogelijk als aanvulling bij een abonnement op VOOmobile, en twee keer per klantnummer. Deze aanbieding is voorbehouden voor klanten zonder betaalachterstand die minstens drie maanden geabonneerd zijn op een interactieve dienst van VOO (internet, interactieve digitale televisie en/of vaste telefonie) of minstens 6 maanden op analoge/digitale televisie van VOO of op VOOmobile. De smartphone is beschikbaar in de winkels van VOO of wordt bij de klant thuis geleverd op het opgegeven Belgische adres na betaling van de factuur voor de smartphone.
Het niet-gebruikte datavolume in de loop van een maand wordt niet overgedragen naar de volgende maand. Het inbegrepen volume mobiel internet is geldig in België en in Europa.
In de rest van Europa geldt een daglimiet van 200 MB. Als u deze limiet overschrijdt, dan wordt een supplement van € 0,006/MB toegepast.

NET
Download- en uploadsnelheid

De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router.De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.

Resultaten van de Nperf-analyse

Resultaten gebaseerd op de analyse van de ‘Nperf’ Speedtest voor de periode van 1 januari tot 31 december 2021.

TV
TV Light

Het TV LIGHT aanbod is beschikbaar voor klanten die een vast internetabonnement hebben bij VOObusiness (alleen of in een pakket).
De inhoud van dit aanbod is overal in de Europese Unie toegankelijk:
– via de toepassing VOO TV+ (beschikbaar in de Apple App Store of de Play Store)
– via https://tvplus.voo.be/
Het aanbod en de inhoud van TV LIGHT zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in de privé- en gezinssfeer. De abonnee is volledig verantwoordelijk voor de keuze en de vertrouwelijkheid van zijn/haar wachtwoord. De abonnee verbindt zich ertoe zijn wachtwoord en codes niet aan derden bekend te maken, behalve aan personen die op hetzelfde adres wonen. De dienst mag in geen geval worden gebruikt voor het kopiëren of opnemen op welk medium dan ook, noch voor het opnieuw uitzenden of openbaar uitzenden van de programma’s. Onverminderd het recht van VOO om het contract van de abonnee die deze bepaling overtreedt op te zeggen, is deze laatste burgerlijk en strafrechtelijk aansprakelijk.
Elk abonnement op de TV LIGHT-dienst geeft toegang tot de dienst via 5 afzonderlijke toestellen en is beperkt tot 5 gelijktijdige sessies, met uitzondering van de kanalen RTBF en Be tv, die beperkt zijn tot 2 gelijktijdige sessies. Meer informatie over de regels voor het aansluiten van nieuwe apparaten en de lijst met besturingssystemen die compatibel zijn met de VOO TV+-toepassing vindt u hier.

Promo Be tv

Be tv – €8,26 excl. BTW korting voor drie maanden

Aanbod geldig voor alle nieuwe Be tv abonnementen afgesloten tussen 07 maart en 27 maart 2023 inclusief. Aanbieding niet geldig in combinatie met andere promoties. Aanbieding niet geldig voor klanten die al een abonnement op Be tv hebben in de twaalf maanden voorafgaand aan het afsluiten van het nieuwe abonnement. Ga voor meer informatie naar onze website: www.voo.be of bezoek een winkel. Prijzen en functies op 01/03/2023.

VOOsport World

VOOsport World is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Family Fun

Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

VOOsport

VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Wij herinneren u eraan dat onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Discover More

Discover More is a supplementary service, which must be combined with VOO’s interactive digital TV service (VOOcorder or .évasion box). Offer not compatible with Be bouquets, Be Options, Panorama and Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Conditions des promotions
DUO NET+TEL PRO

GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 41,32 EXCL. BTW), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 49,59 EXCL. BTW) EN € 11 EXCL. BTW KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een DUO NET+TEL PRO bij intekening van 02/04/2024 tot en met 02/06/2024. Voor bestaande klanten van VOObusiness is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

KORTINGEN OP EXTRA SIMKAARTEN VOOR TWAALVE MAANDEN
30 GB simkaart = € 7.5 per maand // 150 GB simkaart = € 11 per maand.
Aanbod geldig voor elke toevoeging van één tot vier gsm’s met 30 of 150 GB als onderdeel van een PRO-pakket, afgesloten tijdens bovengenoemde periode. Aanbieding niet geldig op de eerste mobiele kaart bij aankoop van een PRO pakket met mobiel.

Prijzen en kenmerken op 01/04/2024.

TRIO NET+MOB+TEL PRO

TRIO NET+MOB+TEL PRO: ACTIVERINGSKOSTEN (€ 41,32 excl. btw), INSTALLATIEKOSTEN (€ 49,59 excl. btw). BTW), EN 21 € excl. BTW KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN GRATIS

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een TTRIO NET+MOB+TEL PRO geabonneerd tussen 02/04/2024 en 02/04/2024 inclusief. De download- en uploadsnelheid is met name afhankelijk van je computerinstallatie, je interne bekabeling en je eventuele router. De geadverteerde snelheden zijn snelheden die toegankelijk zijn in combinatie met een kabel. Bij een wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.voobusiness.be of kom langs in de winkel.

Prijzen en kenmerken per 01/04/2024

Smartphone

EEN SAMSUNG A55 5G SMARTPHONE (€479.95 INCL BTW) GRATIS

Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Smartphone aangegaan tussen 02/04/2024 en 25/04/2024 inclusief via de website www.voobusiness.be met een verbintenisperiode van 24 maanden gekoppeld aan het Toestel.

Voor de klant die kiest voor de Toestel aanbieding, zijn activeringskosten (€41,32 EX BTW) en installatiekosten (€45,59 EX BTW) verschuldigd. Voor bestaande VOO-klanten is deze aanbieding alleen geldig bij het toevoegen van een aanvullende internetservice aan hun abonnementspakket. Aanbieding niet geldig voor klanten die hun VOO-internetabonnement in de 12 maanden voorafgaand aan het nieuwe abonnement hebben geannuleerd of voor derden die op hetzelfde adres wonen als zo’n klant. Het Toestel wordt persoonlijk aan de klant geleverd, thuis in België, na voorafgaande betaling van de factuur met betrekking tot de kosten binnen een termijn van 30 dagen vanaf de ontvangst van de factuur. VOO behoudt zich het recht voor om elke promotie te verwijderen als deze voorwaarden niet zijn nageleefd of als de betaling niet binnen deze termijn is gedaan. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties.

Prijzen en kenmerken per 01/04/2024.

QUATRO PRO

QUATRO PRO: ACTIVERINGSKOSTEN (€ 41,32 excl. BTW), INSTALLATIEKOSTEN (€ 49,59 excl. BTW) EN €31 excl. BTW KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN GRATIS

Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een QUATRO PRO afgesloten tussen 02/04/2024 en 03/06/2024. De download- en uploadsnelheid is met name afhankelijk van je computerinstallatie, je interne bekabeling en je eventuele router. De geadverteerde snelheden zijn snelheden die toegankelijk zijn in combinatie met een kabel. Bij een wifi-verbinding zijn de bereikte snelheden waarschijnlijk lager. Voor meer informatie, bezoek onze website: www.voobusiness.be of kom langs in de winkel.

Prijzen en kenmerken per 01/04/2024.

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333