Scroll
Pure fun, met voor<br> elk wat wils!
Decorator
Family fun logo

Pure fun, met voor
elk wat wils!

8 ,26 € / maand   BTW Excl.

Om eindeloos van te genieten.

Pure fun, met voor elk wat wils!
Humor, people, films, series, videogames, tekenfilms, kinderzenders: 19 exclusieve zenders om onbeperkt van te genieten.

 • Warner TV picture

  Warner TV

  Emoties bij de vleet … Ontdek de allerbeste series van Warner: drama, actie, komedies en zelfs zombies! Werkelijk voor elk wat wils!
  Zender 95
 • Syfy picture

  SyFy

  Koude rillingen gegarandeerd met dé zender gespecialiseerd in sciencefiction, rampenfilms, fantasy, paranormale gebeurtenissen, horror en de topseries in het genre.
  Zender 96
 • Comedie+ picture

  Comédie +

  De grootste comedyshow in uw eigen woonkamer. Humor, series en programma's.
  Zender 97
 • TCM Cinéma HD picture

  TCM Cinéma HD

  TCM Cinéma verleidt u met de beste Amerikaanse films. Ontdek maandelijks meer dan 100 nieuwe toppers met de grootste sterren uit verschillende genres en tijden.
  Zender 120
 • TCM Cinéma Replay picture

  TCM Cinéma Replay

  TCM Cinéma Replay is een dienst met de on-demandcatalogus van de zender TCM Cinéma. Bekijk wanneer u maar wilt de allerbeste Amerikaanse films.
  Zender 120
 • TF1 Séries Films picture

  TF1 Séries Films

  Dompel u onder in de wereld van de fictie: van de grote saga’s tot de klassiekers, van series tot de beste kortfilms. Een absolute must!
  Zender 99
 • E! picture

  E!

  Hollywood en zijn sterren zullen geen geheimen meer hebben voor u! Volg hun leven met Keeping up with the Kardashians, Life of Kyle en heel wat andere toppers.
  Zender 103
 • Nick Jr picture

  Nick Jr.

  De zender die volledig focust op kinderen en van de wereld een leukere plek maakt!
  Zender 65
 • Clubbing TV picture

  Clubbing TV

  Van Ibiza en Amsterdam tot New York en Berlijn: Clubbing TV heeft een programmering in petto die 100% gewijd is aan elektronische muziek, dj’s en de clubcultuur.
  Zender 113
 • MCM picture

  MCM

  Mis niets op het vlak van muziek, film, games, series en manga ... en natuurlijk ook James Corden, het cultfenomeen van de carpoolkaraoke!
  Zender 114
 • Game One picture

  Game One

  Games, series, manga en programma's ... Game One is dé zender voor fans van games en intense ervaringen.
  Zender 108
 • Mangas picture

  Manga

  Ontdek elke dag het neusje van de zalm op het vlak van anime, cultseries, exclusieve reeksen en Japans topentertainment.
  Zender 78
 • Toonami picture

  Toonami

  Toonami is er voor alle jonge actieliefhebbers! De zender van de superhelden met Batman, La ligue des Justiciers, Green Lantern en Dragon Ball Super.
  Zender 69
 • Harley Quinn

  Toonami - Catalogus

  Met toegang tot de beste animatieseries & -films van DC & Marvel is TOONAMI DÉ on-demand catalogus bij uitstek voor fans van actie!
  Catalogus
 • Cartoon Network picture

  Cartoon Network

  Cartoon Network is de zender voor fun en avontuur. Ninjago, Ben 10, Les Super Nanas, Gumball en Teen Titans Go, gegarandeerd plezier voor het hele gezin.
  Zender 79
 • Télétoon + picture

  Télétoon +

  Kies je Toon en kom je amuseren op Télétoon + met Les P’tits Diables, Angelo, Jewelpet, Snoopy … Niet voor serieuze kinderen!
  Zender 74
 • Boing picture

  Boing

  Lachavonturiers voor alle kinderen met Jungle Aces, Rabbids of Ninjago!
  Zender 77
 • Tiji picture

  Tiji

  Aan alle kleine ontdekkers: ga mee op ontdekking, van de jungle van de Marsupilami naar het grote Amerikaanse Noorden van Tatonka, Ponyville en de betoverde wereld van de Popples!
  Zender 75
 • Canal J picture

  Canal J

  Volg uw favoriete helden elke dag op Canalj! Titeuf, Beyblade Burst, Power Rangers, Pokemon … Ze zijn er allemaal!
  Zender 76
 • Comedy Central picture

  Comedy Central

  La chaîne emblématique US consacrée au divertissement est enfin disponible. Humour, talk-shows, films ou séries, faites le plein de bonne humeur avec Comedy Central.
  Zender 98
 • Paramount Channel picture

  Paramount Channel

  La chaîne made in Hollywood. Elle propose une programmation 100% axée sur le cinéma avec des films issus des grands studios hollywoodiens : Paramount, NBC Universal… et des émissions dédiées au cinéma.
  Zender 122
speedlines__bg__picture

Als een geschenk

1 TV-Extra naar keuze gratis bij aankoop van een TRIO PRO- of QUATRO PRO-pack

Pas évident de faire un choix ?
Faites-vous plaisir en les combinant !

 • Combo Famille

  Combo Famille

  41,32€
  33 ,06 € / maand
 • Combo Loisirs

  Combo Loisirs

  20,66€
  16 ,53 € / maand
Onze voorwaarden
Btw

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.

TV
TV Light

Het TV LIGHT aanbod is beschikbaar voor klanten die een vast internetabonnement hebben bij VOObusiness (alleen of in een pakket).
De inhoud van dit aanbod is overal in de Europese Unie toegankelijk:
– via de toepassing VOO TV+ (beschikbaar in de Apple App Store of de Play Store)
– via https://tvplus.voo.be/
Het aanbod en de inhoud van TV LIGHT zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in de privé- en gezinssfeer. De abonnee is volledig verantwoordelijk voor de keuze en de vertrouwelijkheid van zijn/haar wachtwoord. De abonnee verbindt zich ertoe zijn wachtwoord en codes niet aan derden bekend te maken, behalve aan personen die op hetzelfde adres wonen. De dienst mag in geen geval worden gebruikt voor het kopiëren of opnemen op welk medium dan ook, noch voor het opnieuw uitzenden of openbaar uitzenden van de programma’s. Onverminderd het recht van VOO om het contract van de abonnee die deze bepaling overtreedt op te zeggen, is deze laatste burgerlijk en strafrechtelijk aansprakelijk.
Elk abonnement op de TV LIGHT-dienst geeft toegang tot de dienst via 5 afzonderlijke toestellen en is beperkt tot 5 gelijktijdige sessies, met uitzondering van de kanalen RTBF en Be tv, die beperkt zijn tot 2 gelijktijdige sessies. Meer informatie over de regels voor het aansluiten van nieuwe apparaten en de lijst met besturingssystemen die compatibel zijn met de VOO TV+-toepassing vindt u hier.

Promo Be tv

Be tv – €8,26 excl. BTW korting voor drie maanden

Aanbod geldig voor alle nieuwe Be tv abonnementen afgesloten tussen 07 maart en 27 maart 2023 inclusief. Aanbieding niet geldig in combinatie met andere promoties. Aanbieding niet geldig voor klanten die al een abonnement op Be tv hebben in de twaalf maanden voorafgaand aan het afsluiten van het nieuwe abonnement. Ga voor meer informatie naar onze website: www.voo.be of bezoek een winkel. Prijzen en functies op 01/03/2023.

VOOsport World

VOOsport World is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Family Fun

Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

VOOsport

VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Wij herinneren u eraan dat onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Discover More

Discover More is a supplementary service, which must be combined with VOO’s interactive digital TV service (VOOcorder or .évasion box). Offer not compatible with Be bouquets, Be Options, Panorama and Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333