i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
Pure fun, met voor<br> elk wat wils!
Decorator
Family fun logo

Pure fun, met voor
elk wat wils!

Kennismakingsformule
1 maand gratis
dan 
8 ,26 € / maand   BTW Excl.

Om eindeloos van te genieten.

Pure fun, met voor elk wat wils!
Humor, people, films, series, videogames, tekenfilms, kinderzenders: 19 exclusieve zenders om onbeperkt van te genieten.

 • WB TV picture

  Warner TV

  Emoties bij de vleet … Ontdek de allerbeste series van Warner: drama, actie, komedies en zelfs zombies! Werkelijk voor elk wat wils!
  Zender 95
 • Syfy picture

  SyFy

  Koude rillingen gegarandeerd met dé zender gespecialiseerd in sciencefiction, rampenfilms, fantasy, paranormale gebeurtenissen, horror en de topseries in het genre.
  Zender 96
 • Comedie+ picture

  Comédie +

  De grootste comedyshow in uw eigen woonkamer. Humor, series en programma's.
  Zender 97
 • TCM Cinéma HD picture

  TCM Cinéma HD

  TCM Cinéma verleidt u met de beste Amerikaanse films. Ontdek maandelijks meer dan 100 nieuwe toppers met de grootste sterren uit verschillende genres en tijden.
  Zender 120
 • TCM Cinéma Replay picture

  TCM Cinéma Replay

  TCM Cinéma Replay is een dienst met de on-demandcatalogus van de zender TCM Cinéma. Bekijk wanneer u maar wilt de allerbeste Amerikaanse films.
  Zender 120
 • TF1 Séries Films picture

  TF1 Séries Films

  Dompel u onder in de wereld van de fictie: van de grote saga’s tot de klassiekers, van series tot de beste kortfilms. Een absolute must!
  Zender 99
 • E! picture

  E!

  Hollywood en zijn sterren zullen geen geheimen meer hebben voor u! Volg hun leven met Keeping up with the Kardashians, Life of Kyle en heel wat andere toppers.
  Zender 103
 • Nick Jr picture

  Nick Jr.

  De zender die volledig focust op kinderen en van de wereld een leukere plek maakt!
  Zender 65
 • Clubbing TV picture

  Clubbing TV

  Van Ibiza en Amsterdam tot New York en Berlijn: Clubbing TV heeft een programmering in petto die 100% gewijd is aan elektronische muziek, dj’s en de clubcultuur.
  Zender 113
 • MCM picture

  MCM

  Mis niets op het vlak van muziek, film, games, series en manga ... en natuurlijk ook James Corden, het cultfenomeen van de carpoolkaraoke!
  Zender 114
 • Game One picture

  Game One

  Games, series, manga en programma's ... Game One is dé zender voor fans van games en intense ervaringen.
  Zender 108
 • Mangas picture

  Manga

  Ontdek elke dag het neusje van de zalm op het vlak van anime, cultseries, exclusieve reeksen en Japans topentertainment.
  Zender 78
 • Toonami picture

  Toonami

  Toonami is er voor alle jonge actieliefhebbers! De zender van de superhelden met Batman, La ligue des Justiciers, Green Lantern en Dragon Ball Super.
  Zender 69
 • Cartoon Network picture

  Cartoon Network

  Cartoon Network is de zender voor fun en avontuur. Ninjago, Ben 10, Les Super Nanas, Gumball en Teen Titans Go, gegarandeerd plezier voor het hele gezin.
  Zender 79
 • Télétoon + picture

  Télétoon +

  Kies je Toon en kom je amuseren op Télétoon + met Les P’tits Diables, Angelo, Jewelpet, Snoopy … Niet voor serieuze kinderen!
  Zender 74
 • Boing picture

  Boing

  Lachavonturiers voor alle kinderen met Jungle Aces, Rabbids of Ninjago!
  Zender 77
 • Tiji picture

  Tiji

  Aan alle kleine ontdekkers: ga mee op ontdekking, van de jungle van de Marsupilami naar het grote Amerikaanse Noorden van Tatonka, Ponyville en de betoverde wereld van de Popples!
  Zender 75
 • Canal J picture

  Canal J

  Volg uw favoriete helden elke dag op Canalj! Titeuf, Beyblade Burst, Power Rangers, Pokemon … Ze zijn er allemaal!
  Zender 76
 • Comedy Central picture

  Comedy Central

  La chaîne emblématique US consacrée au divertissement est enfin disponible. Humour, talk-shows, films ou séries, faites le plein de bonne humeur avec Comedy Central.
  Zender 98
 • Paramount Channel picture

  Paramount Channel

  La chaîne made in Hollywood. Elle propose une programmation 100% axée sur le cinéma avec des films issus des grands studios hollywoodiens : Paramount, NBC Universal… et des émissions dédiées au cinéma.
  Zender 122
speedline__spacer

Als een geschenk

1 TV-Extra naar keuze gratis bij aankoop van een TRIO PRO- of QUATRO PRO-pack

Pas évident de faire un choix ?
Faites-vous plaisir en les combinant !

 • Combo Famille

  Combo Famille

  41,32€
  33 ,06 € / maand
  1er mois offert
 • Combo Loisirs

  Combo Loisirs

  20,66€
  16 ,53 € / maand
  1er mois offert
Onze voorwaarden
Btw
Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.
Kennismakingsformule : een maand gratis
Kennismakingsformule : gratis abonnement van een maand op een van de tv-Extra’s van VOO (BeTV (€ 20,66), Family Fun (€ 8,26), Discover More (€ 12,40), Voo Sport (tussen € 4,13 en € 9,09), Voo Sport World (€ 14,05) of een van de combo’s: Combo Sport (Voo Sport en Voo Sport World: € 16,53), Combo Famille (Be TV, Family Fun en Discover More: € 33,06), Combo Loisirs (Family Fun + Discover More : 16,53€)

Aanbod geldig voor elk nieuw abonnement op een tv-Extra van VOO (BeTV, Family Fun, Discover More, Voo Sport, Voo Sport World). Klanten die in de loop van de voorbije 12 maanden al geabonneerd waren op een van de tv-Extra’s van VOO kunnen niet gebruikmaken van de kennismakingsformule voor die tv-Extra. De kennismakingsformule is niet beschikbaar via de evasion-box.
Family Fun
Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.
Snelheid 400 Mbps / 20 Mbps
Snelheid: tot 400 Mbps / 20 Mbps naargelang de installatie, volume: onbeperkt.
De downloadsnelheid is veranderd van 200 naar 400 Mbps, en de uploadsnelheid van 10 naar 20 Mbps. Deze snelheden zijn al beschikbaar op het grootste gedeelte van het VOO-netwerk en worden de komende maanden uitgerold in de resterende zones."
Download- en uploadsnelheid
De download- en uploadsnelheid hangen onder meer af van uw computerinstallatie, uw interne bekabeling en een eventuele router.De vermelde snelheden zijn snelheden die behaald kunnen worden via een kabelverbinding. Bij een wifiverbinding zullen de bereikte snelheden mogelijk lager liggen.
Downloadvolume
Het aanbod van de dienst Onbeperkt Internet van VOO is bedoeld voor persoonlijk door de klant. Het onbeperkte karakter van de dienst zal niet verzekerd zijn in geval van fraude, misbruik, gebruik dat de rechten van derden aantast, met name hun intellectuele eigendomsrechten, of gebruik dat misbruik inhoudt in de zin van de rechtspraak. De klant moet uitgerust zijn met een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0 om gebruik te kunnen maken van het aanbod van VOObusiness. De klant die bij de intekening op de aanbieding een andere VOO-modem huurt dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 krijgt in ruil voor zijn huidige modem kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.De klant die bij de intekening op de aanbieding eigenaar is van een andere VOO-modem dan het model dat compatibel is met eurodocsis 3.0 ontvangt kosteloos een VOO-modem die compatibel is met eurodocsis 3.0.
Onbeperkt Mobiel Plan
Alle "onbeperkte" aanbiedingen van VOO zijn uitsluitend voorbehouden voor normaal professioneel gebruik. Elk gebruik dat een totaal van 6.000 belminuten of sms-berichten per maand (1 belminuut = 1 sms) overschrijdt, wordt als abnormaal beschouwd. In geval van abnormaal gebruik zal VOO de klant een extra kost van € 0,17 per extra sms of belminuut in rekening brengen.
Onze promovoorwaarden
TRIO PRO (NET+TEL+TV)
Financiële aanbieding:
GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 41,32 EXCL. BTW), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 49,59 EXCL. BTW) EN € 37,50 EXCL. BTW KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN
Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio Pro (Net + Mobile + TV) of op een Trio Pro (Net + TV + Mobile) bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021. Voor bestaande klanten van VOObusiness is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule.

Of

Toestelaanbieding:
GRATIS EEN MICROSOFT SURFACE Go 2 TABLET (T.W.V. € 380,16 EXCL. BTW), EEN MICROSOFT SURFACE Go 2 TOETSENBORD (T.W.V. € 82,64 EXCL. BTW) EN EEN Wifi Booster Kit (POWERLINE 1200 + WIFI AC STARTER KIT) (T.W.V. € 81,82 EXCL. BTW) of GRATIS EEN GOOGLE NEST HOME SAFETY (T.W.V. € 410,74 EXCL. BTW) EN EEN Wifi Booster Kit (POWERLINE 1200 + WIFI AC STARTER KIT) (T.W.V. € 81,82 EXCL. BTW)
Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Trio Pro (Net + Mobile + TV) of op een Trio Pro (Net + TV + Mobile) bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de andere toestellen dan de Wifi Booster Kit. Voor bestaande klanten van VOObusiness is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra internetdienst aan de abonnementsformule. Er worden activeringskosten (€ 41,32 excl. btw) en installatiekosten (€ 49,59 excl. btw) in rekening gebracht. De toestelaanbieding is niet geldig voor klanten die hun VOObusiness-internetabonnement hebben opgezegd binnen de 12 maanden voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die wonen op hetzelfde adres als een dergelijke klant. De toestellen worden persoonlijk bij de klant thuis in België geleverd als de factuur voor de kosten vooraf binnen de 30 dagen na ontvangst wordt betaald. VOObusiness behoudt zich het recht voor om elke promotie niet toe te passen indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn is gebeurd.

Prijzen en kenmerken op 1/09/2021.
QUATRO PRO
Financiële aanbieding:‏ GRATIS ACTIVERING (T.W.V. € 41,32 EXCL. BTW), GRATIS INSTALLATIE (T.W.V. € 49,59 EXCL. BTW) EN € 42,50 EXCL. BTW KORTING GEDURENDE ZES MAANDEN Of Toestelaanbieding: GRATIS EEN MICROSOFT SURFACE Go 2 TABLET (T.W.V. € 380,16 EXCL. BTW), EEN MICROSOFT SURFACE Go 2 TOETSENBORD (T.W.V. € 82,64 EXCL. BTW) EN EEN Wifi Booster Kit (POWERLINE 1200 + WIFI AC STARTER KIT) (T.W.V. € 81,82 EXCL. BTW) of GRATIS EEN GOOGLE NEST HOME SAFETY (T.W.V. € 410,74 EXCL. BTW) EN EEN Wifi Booster Kit (POWERLINE 1200 + WIFI AC STARTER KIT) (T.W.V. € 81,82 EXCL. BTW) Financiële aanbieding: Aanbieding geldig voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Quatro Pro (Net + Mobile + Tel + TV) bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021. Voor bestaande klanten van VOObusiness is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra vaste dienst aan de abonnementsformule. Prijzen en kenmerken op 1/09/2021. Toestelaanbieding: Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt, voor elk nieuw abonnement van 6 maanden op een Quatro Pro bij intekening van 5 oktober tot en met 15 november 2021, met een verbintenis van 24 maanden gekoppeld aan de andere toestellen dan de Wifi Booster Kit. Voor bestaande klanten van VOObusiness is deze aanbieding uitsluitend geldig bij toevoeging van een extra internetdienst aan de abonnementsformule. Er worden activeringskosten (€ 41,32 excl. btw) en installatiekosten (€ 49,59 excl. btw) in rekening gebracht. De toestelaanbieding is niet geldig voor klanten die hun VOObusiness-internetabonnement hebben opgezegd binnen de 12 maanden voorafgaand aan hun intekening op het nieuwe abonnement of voor andere personen die wonen op hetzelfde adres als een dergelijke klant. De toestellen worden persoonlijk bij de klant thuis in België geleverd als de factuur voor de kosten vooraf binnen de 30 dagen na ontvangst wordt betaald. VOObusiness behoudt zich het recht voor om elke promotie niet toe te passen indien deze voorwaarden niet worden nageleefd en indien de betaling niet binnen deze termijn is gebeurd. Prijzen en kenmerken op 1/09/2021.
PROMOTIE
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Op drie smartphones met onze
Trio Mobile of Quatro-Pro packs
€ 700 (BTW excl.) cadeau
Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333