i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
<small>100% voetbal, 100% Belgisch<br>
1 spannend voetbalseizoen!</small>
Decorator
VOOsport logo

100% voetbal, 100% Belgisch
1 spannend voetbalseizoen!

4 ,13 € / maand   BTW Excl.
speedline__spacer
Eleven

Een spannend seizoen

Geniet met VOOsport van het beste van het Belgische voetbal op de kanalen 41 tot 43.

Belgische livesport
in alle intensiteit

 • Anderlecht 2021 picture

  De volledige Jupiler Pro League

  Mauve, Rouche, Zebra, Panda of Blauw-zwart? Beleef de intensiteit van het Belgische eersteklassevoetbal.
 • Women League picture

  D1B Proleague en Women's Super League

  Ontdek het beste van de Belgische voetbalcompetities met de D1B Proleague en de Women's Super League.
 • Esport picture

  E-Sports

  Duik in de wereld van de E-sport... Beleef je passie versie 2.0!

Pas évident de faire un choix ?
Faites-vous plaisir en les combinant !

 • Combo Sport

  Combo Sport

  23,14€
  16 ,53 € / maand
  1er mois offert
speedline__spacer

Onze aanbiedingen en packs

Onze assistent helpt u de perfecte formule te vinden voor uw behoeften.

Onze voorwaarden
Btw

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.

TV
VOOsport World

VOOsport World is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Family Fun

Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

VOOsport

VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Wij herinneren u eraan dat onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Discover More

Discover More is a supplementary service, which must be combined with VOO’s interactive digital TV service (VOOcorder or .évasion box). Offer not compatible with Be bouquets, Be Options, Panorama and Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333