i

Navigatie op deze site is niet geoptimaliseerd voor uw browser

Gebruik een recente versie van Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Microsoft Edge om het meeste uit de ervaring te halen.

Zoek een moderne browser
Scroll
De allerbeste internationale sport
Decorator
VOOsport World logo

De allerbeste internationale sport

Kennismakingsformule
1 maand gratis
dan 
14 ,05 € / maand   BTW Excl.
speedline__spacer

Sportkalenders

Sportevenementen VOOsport World, de allerbeste internationale sport. Ontdek de mooiste affiches van de week.

VOOsport World neemt u mee naar de vier windstreken van de sportwereld

 • Cristiano Ronaldo

  Voetbalemoties bij de vleet!

  Volg de prestaties van de grootste Europese sterren op de voet, van de Premier League (VOO exclusiviteit) en La Liga tot de Bundesliga, de Serie A en natuurlijk de Europa League.
 • Tennis picture

  Game, set en match!

  De grootste ATP 1000- en 500-toernooien vind je op VOOsport World, net als de wedstrijden van David Goffin.
 • NBA picture

  Het beste basketbal, van de Euroleague tot de NBA ...

  De dunks vliegen u om de oren! De sterren van het Amerikaanse en Europese basketbal tonen het beste van zichzelf.
 • Golf picture

  Amerikaanse en Europese golf

  Volg het hele jaar lang exclusief de prestaties van Thomas Pieters, Thomas Detry, Nicolas Colsaerts en alle andere wereldsterren.
 • ES1 picture

  Le top de l'esport

  Les Gamers du monde entier ont rendez-vous sur ES1, la première chaîne TV 100% dédiée à l’esport ! Compétitions, émissions, événements, tous à vos manettes !
 • Tom Brady

  En daar stopt het niet ...

  Dankzij een exclusief partnerschap kan Be tv u alle series aanbieden geproduceerd door HBO, de meest prestigieuze Amerikaanse zender.
speedline__spacer

Als een geschenk

1 TV-Extra naar keuze gratis bij aankoop van een TRIO PRO- of QUATRO PRO-pack

Pas évident de faire un choix ?
Faites-vous plaisir en les combinant !

 • Combo Sport

  Combo Sport

  23,14€
  16 ,53 € / maand
  1er mois offert
Onze voorwaarden
Btw

Alle prijzen zijn exclusief btw en vallen onder de algemene voorwaarden van VOObusiness. Ze zijn voorbehouden voor bedrijven met een ondernemingsnummer en vrije beroepen.

TV
VOOsport World

VOOsport World is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Family Fun

Family Fun is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Aanbieding niet cumuleerbaar met de Be bouquets, Be Opties, Panorama en Ciné Pass.

VOOsport

VOOsport is een optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO. Wij herinneren u eraan dat onze algemene voorwaarden bepalen dat de uitgezonden inhoud uitsluitend voor privé-gebruik is bestemd. Als u de sportuitzendingen van Eleven in uw etablissement wilt uitzenden, bezoek dan de Eleven-website en kijk welk aanbod het best bij uw behoeften past.

Discover More

Discover More is a supplementary service, which must be combined with VOO’s interactive digital TV service (VOOcorder or .évasion box). Offer not compatible with Be bouquets, Be Options, Panorama and Ciné Pass.

Be tv

Be tv is een extra optie die gecombineerd moet worden met de dienst interactieve digitale televisie (VOOcorder of .evasion-box) van VOO.

Be on demand: dienst beschikbaar op de netwerken van VOO met een compatibele decoder. Het programma kan drie keer besteld worden en kan enkel bekeken worden binnen de 48 uur volgend op elke bestelling. Films, series en wekelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende de 30 dagen die volgen op de vertoning ervan. Dagelijkse uitzendingen zijn beschikbaar gedurende een week na hun eerste vertoning.”

Klant worden
van VOObusiness
0800.43.333